مجله ی ورنا آفیس

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟ هدف تیم فروشگاه اینترنتی ورنا آفیس دادن اطلاعات جامع و کامل در این مورد می باشد که از سال 1385 افتخار خدمت گزاری به شما کاربران عزیز را دارا می باشد، لازم به ذکر است شما با مراجعه به سایت اینترنتی ما با نام ورنا آفیس فقط با زدن چند دکمه نسبت به خرید انواع کارتریج جوهر افشان اورجینال و کارتریج لیزری اورجینال و کارتریج لیزری طرح و همچنین شارژ و تعمیر قطعات کارتریج خود می توانید با متخصصین مربوطه مشاوره داشته و اقدام به رفع مشکل خود کنید. پیشنهاد بعدی ما به شما کاربران عزیز به صورت حضور فیزیکی در مجموعه ورنا آفیس می باشد که جهت حضور فیزیکی در مجموعه به آدرس ذکر شده مراجعه کنید. تهران: میدان هفت تیر، خیابان کریم خان زند، خیابان ایرانشهر شمالی بعد از خیابان دهقانی نیا(خیابان خسرو سابق)، پلاک 210(فروشگاه آرکا) و همچنین شما می توانید قبل از مراجعه با شماره ی تماس 09120419370 آقای بهادری هماهنگی های لازم را به عمل آورید. روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟ از عمده مشکلات متداول که در هنگام کارکردن با دستگاه های چاپگر جوهر افشان ممکن است با آن روبرو شوید، این می باشد که بعد از چند روز استفاده نکردن از دستگاه چاپگر جوهر افشان خود کارتریج دستگاه چاپگر شما ممکن است که خشک شود. نکته ی حائز اهمیت این می باشد که به چه طریقی می توان کارتریج خشک شده را در  دستگاه های چاپگر جوهر افشان دوباره احیا کرد، شاید این مشکل  از عمده مشکلات شما کاربران دستگاه های چاپگر نیز باشد. این اتفاق باعث خواهد شد تا شما مستلزم پرداخت خرید کارتریج جدید را بدهید که در اکثر موقع ذخوشایند شما کاربران استفاده کننده از این چاپگرها نباشد کاهش پیدا کند. این موضوع برای عکاسان و صاحبان آتلیه بسیار مهم جوهر افشان باشد، پس ما با همراه شوید و با مطالعه این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در این موضوع پیدا کنید و نسبت به رفع این مشکل اقدام کنید.

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

خشک شدن کارتریج دستگاه های چاپگر جوهر افشان یکی از مشکلات عمده ای  است که اغلب  دارندگان دستگاه های  چاپگر جوهر افشان با آن دست به گریبان می باشند. عوامل محیطی و انسانی مختلفی می تواند منجر به خشک شدن جوهر کارتریج شما می شود. موارد محیطی از قبیل ورود اکسیژن هوا به داخل مخزن کارتریج و یا قرارگیری نادرست دستگاه های چاپگر جوهر افشان در مجاورت گرمای مستقیم، و سایر عوامل مثل استفاده نکردن طولانی مدت از دستگاه چاپگر و یا منقضی شدن مخزن کارتریج می تواند از عوامل تاثیر گذار در سرعت خشک شدن کارتریج دستگاه شما داشته باشد.

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

ما چطور می توانیم متوجه خشک شدن کارتریج دستگاه های چاپگر جوهر افشان خود شویم؟

قطعا شما  به عنوان کاربر استفاده کننده ی دستگاه های چاپگر جوهر افشان با این مشکل روبرو شده اید، از جمله کیفیت پایین کاغذهای چاپ شده و یا پخش شدن جوهر های کارتریج حین چاپ و نمایان شدن خط های اضافی در فرآیند چاپ دریک کاغد و در کل نداشتن چاپی با کیفیت و جا افتادن یک سری از مطالب در فرآیتد چاپ و یا حتی در بعضی از مواقع چاپ کاغذ بدون هیچ گونه علامتی، یکی از نشانه های نداشتن عملکرد درست کارتریج در دستگاه های چاپگر جوهر افشان می باشد و این عمل زنگ خطری برای شما کاربر دستگاه های چاپگر جوهر افشان می باشد و به شما هشدار می دهد که ممکن است کارتریج  دستگاه مربوطه خشک شده باشد. این اختلال در فرآیند چاپ طبیعتا تاثیر مستقیمی در کارتریج دارد. بنابراین اولین کاری که انجام  می شود قطعا بر روی کارتریج چاپگر است . اگر از زمان  شارژ کارتریج شما مدتی نمی گذرد و از این موضوع اطمینان خاطر دارید، کار دوم را به بررسی خشک بودن کارتریج اختصاص می دهیم . پس از اطمینان کسب کردن از خشک شدن چاپگر پروسه بازیابی و تعمیر را آغاز می کنیم که به نسبت کار اول ، پروسه کم هزینه تری محسوب می شود.

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

روش تمیز کردن هدهای چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

روش اول به منظور احیا کردن کارتریج خشک شده، تمیز کردن هد دستگاه های چاپگر جوهر افشان به صورت manual و یا دستی می باشد. به این منظور یک پارچه ی حوله ای بدون پرز را برای تمیز کردن جوهر خشک شده و لوازم جانبی و هد چاپ با یک لیوان آب در اختیار داشته باشید. در واقع در این مرحله قصد داریم تا حد ممکن جوهر های خشک شده را که به مرور زمان در حین استفاده های متداول از کارتریج در قسمت های مختلف دستگاه چاپگر و کارتریج جمع شده اند را به طور کامل پاک کنیم . به شکلی که دیگر هیچ نشانی از  جوهر باقی نمانده باشد. ابتدا پیش از شروع پروسه تمیز کردن با دستمال تنظیف، ضمن این که شما اطلاعات کامل از روش های نگهداری از کارتریج جوهرافشان را دارید،  از خاموش بودن دستگاه چاپگر خود اطمینان حاصل کنید، سپس درپوش چاپگر را باز کنید و با احتیاط کارتریج را از درون مخزن مخصوص خود بیرون بیاورید. بسته به نوع چاپگر شما در صورت دارا بودن «یونیت هد چاپ » آن را خارج کنید و با دستمال مرطوبی که در اختیار دارید به آرامی روی قطعه بکشید تا جوهر های خشک شده به طور کامل پاک شود . همچنین می توانید  در صورت مواجه با یونیت هد چاپ آن را در یک ظرف آب (با ارتفاع آب ترجیحا کم) قرار دهید تا جوهر خشک موجود در محفظه آن به طور کامل از بین برود . پس از یونیت هد چاپ به سراغ سایر بخش ها و اتصالات دستگاه می رویم . دستمال تنظیف خود را کمی مرطوب میکنیم و به آرامی و با احتیاط کامل روی اتصالات الکتریکی داخل چاپگر میکشیم . از هد چاپ غافل نمی شویم و آن را به طور کامل با دستمال مرطوبی که در اختیار داریم به خوبی تمیز می کنیم به شکلی که عاری از هرگونه جوهر خشک شده ای باشد . نکته ای که باید حتما به آن توجه داشته باشید این است که طبیعتا به علت عبور جریان الکتریکی از مدار ها و اتصالات دستگاه ، پس از تمیز کردن هر یک از قطعات دستگاه چاپگر خود، از خشک شدن آن ها اطمینان حاصل کنید و در صورتی که پروسه خشک شدن طولانی شده (به خصوص یونیت هد چاپ) صبوری کنید تا به طور کامل قطعات و اتصالات خشک شوند . پس از آن تمام آلات را مجددا همانند حالت اولیه خود جایگذاری کنید.

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

 احیا کردن مجدد کارتریج خشک شده با روش مکش چگونه می باشد؟

در صورت عدم احیا کردن صحیح و درست کارتریج خشک شده پس از اعمال روش اول یعنی پاک کردن هد چاپ به سراغ مرحله بعدی می رویم . در این روش سعی داریم با اعمال یک نیرو در غالب پمپ فشار منفی و ایجاد اختلاف فشار بین داخل و خارج مخزن کارتریج جوهرافشان، جوهر خشک شده کارتریج را وادار به جنبش و شریان ناخواسته کنیم . به این منظور می توانید از هر دستگاه مکنده و مولد فشار منفی استفاده کنید. ما در اینجا به منظور سهولت در انجام پروسه و قابل دسترس بودن این دستگاه، جاروبرقی را پیشنهاد میکنیم. پس از باز کردن درپوش چاپگر کارتریج را خارج کرده و نازل آن را در حالت عمودی قرار دهید. سپس جاروبرقی را در حالی که رو به روی کارتریج قرار داده اید به تدریج قدرت موتورش را افزایش دهید در حین انجام این پروسه و طی افزایش فشار های منفی اعمال شده از سمت جاروبرقی شما شاهد خارج شدن جوهر چاپگر از کارتریج خواهید بود که نوید بخش استارت مجدد شریان جوهر داخل مخزن کارتریج می باشد . پس از پاک کردن جوهر سرریز شده از کارتریج آن را مجدد در محل اولیه خود تعبیه کنید و چاپگر را یک بار دیگر راه اندازی کنید.

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

ما چطور می توانیم با آب مجدد کارتریج خشک شده را احیا کنیم؟

از روش های دیگر احیای کارتریج خشک شده، استفاده از محرک گرما می باشد. بدیهی است که مولفه گرما منجر به افزایش کنش و واکنش بین اجزای یک ماده می شود با علم به این قضیه در این روش قصد داریم از آب داغ به منظور مولد شریان جوهر در مخزن کارتریج بهره ببریم. به این منظور پس از باز کردن درپوش چاپگر و خارج کردن کارتریج، سمتی از آن را که مدخل جوهر نمی باشد و جوهری از آن عبور نمی کند را روی یک دستمال بگذارید. سپس شیر آب داغ را باز کنید و اجازه بدید ظرفی که در اختیار دارید تا ارتفاع نسبتا متوسطی پر شود. سمتی از کارتریج را که مدخل جوهر است را درون آب داغ ظرف قرار می دهیم و فرصت می دهیم که جوهر از آن خارج شود. به میزان زمانی که طول می کشد تا جوهر از مخزن کارتریج به درون آب خارج شود، می توانیم میزان خشک بودن کارتریج را بسنجیم. این پروسه ممکن است حتی 20 الی 30 دقیقه به طول بینجامد. در نهایت با خارج شدن جوهر، مولد شریان مجدد جوهر در کارتریج این بار به کمک محرک نیروی گرما و جنبش ماده و ریز ماده با موفقیت به بار می نشیند. پس از اطمینان از خارج شدن جوهر، کارتریج را به درستی پاک کنید و در محل اولیه اش در مخزن چاپگر تعبیه کنید.

روش های تعمیر کارتریج خشک شده در دستگاه های چاپگر جوهر افشان چگونه می باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *